Fysiske rammer

I Børnehaven Broholm er der god plads til at lege, både ude og inde. Her kan dit barn bygge en hemmelig hule eller skabe et nyt lego-mesterværk. Vi viser hvordan.

Vores børnehave

Når du besøger vores børnehave, møder du vores fællesrum som det første. Et stort, lyst køkken, med plads til både aktiviteter og morgenmad eller madpakkespisning.

Vi indretter vores rum, så de kan bruges fleksibelt i løbet af dagen. For eksempel kan morgenbordet bruges til at læse bøger ved om eftermiddagen.

3 stuer

Huset er delt ind i 3 stuer, Gul, Blå og Rød. Der er garderober tilknyttet hver stue. Stuerne er indrettet med små læringsrum med forskelligt legetøj til motorisk, sproglig, og social udvikling. Vi lægger vægt på en hyggelig indretning, hvor du som forælder vil opleve skiftende små udstillinger af børnenes malerier, fotos og andet. Vi skifter legetøj og indretning efter børnegruppens behov og af og til i forbindelse med emneforløb. Der kan eksempelvis være kornkammer i salen og bondegårdslego på stuen i vores høstuger eller nisselandsskab i december. 

Vi rydder pænt op hver dag, så rengøringen kan komme til, men vigtigst af alt, så er det mere indbydende at møde en ryddet og klar stue næste dag. I vil kunne opleve, at vi opfordrer jeres børn til at rydde op, inden de forlader et rum, når I henter. Det kan være en hyggelig aktivitet sammen, hvor legen rundes af og afsluttes.

Vi er også så heldige at have en stor og alsidig legeplads med mange muligheder for natur- og udelivs-aktiviteter.

Læs mere om vores legeplads og Natur og udeliv her.